تحولات لبنان و فلسطین

۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸
کد خبر: 679893

در رنکینگ جدید کنفدراسیون فوتبال آسیا که بر اساس عملکرد تیم های باشگاهی دسته بندی شده، ایران ششم است و عربستان با صعودی چشمگیر به رده چهارم رسیده است.

عبور عربستان  از ایران در رنکینگ AFC

به گزارش قدس آنلاین، تیم الهلال عربستان  با شکست اواراواردز ژاپن به عنوان قهرمانی آسیا دست پیدا کرد. این نخستین قهرمانی الهلال در لیگ قهرمانان است که باعث شد تا ACL پس از هفت سال به غرب آسیا بیاید. عملکرد خوب باشگاه های عربستانی سبب شد تا آن ها از رتبه هفتم به رده چهارم بیایند و بیشترین مقدار صعود را در بین ده کشور برتر رقم بزنند.

در صدر این جدول فوتبال چین قرار دارد. تیم گوانژو اورگراند از لیگ چین نتوانست به فینال آسیا راه پیدا کند اما به هر حال حضور سه تیم از این لیگ در مرحله حذفی باعث شد تا آن ها با ۱۰۰ امتیاز کامل صدرنشین باشند و جای قطر را بگیرند. شاید در صورتی که السد الهلال را شکست می‌داد و به فینال می‌رسید، رسانه معتبر FootyRankings تغییری در صدر جدول به وجود نمی‌آورد.

علاوه بر عربستان که با کسب نتایج خوب از رده هفتم به چهارم رسید، ژاپن نیز از رتبه پنجم خود را به رده سوم رساند. سامورایی ها علاوه بر نایب قهرمانی در جام ملت ها و عملکرد فوق العاده در مقدماتی جام جهانی، سه نماینده درمرحله حذفی لیگ قهرمانان داشتند و همین موضوع سبب شد تا این صعود بزرگ را تجربه کنند. اما کره جنوبی با افت عجیبی که مواجه شده، سقوط کرد.

کشور ایران و همچنین تایلند تنها کشورها در جمع ۲۰ کشور اول هستند که تغییر رتبه نداشته اند. ایران در سال ۲۰۱۹ میلادی تغییرات زیادی را تجربه کرد؛ از جدایی کی روش، برانکو، شفر و... تا حضور مربیان جدیدی چون مارک ویلموتس، گابریل کالدرون، آندره استراماچونی و مصطفی دنیزلی. با این حال تیم های ایرانی در لیگ قهرمانان ۲۰۱۹ به توفیق خاصی نرسیدند و با وجود حضور مربیان قبلی به نتایج خوب دست نیافتند تا برخلاف ژاپن، چین و عربستان صعودی را رقم نزنند.

تیم های پرسپولیس، استقلال، ذوب آهن و سایپا نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا بودند که از این جمع سایپا به مرحله گروهی نیز راه نیافت و سرخابی ها هم در همان مرحله گروهی حذف شدند. ذوب آهن نیز با وجود عملکرد خوب در مرحله گروهی، با شکست برابر الاتحاد از جمع تیم های آسیایی حذف شد.

یکی از نکات مهم این است که نتایج ضعیف استرالیا در عرصه باشگاهی سبب شد تا آن ها از بین ۱۰ کشور برتر جدا شوند و جای خود را به عراق و ازبکستان بدهند.

در آخرین رده ها نام تیمورشرقی، پاکستان، یمن، گوام  دیده می‌شود. افغانستان، تاجیکستان و بحرین نیز با وجود عملکرد خوب ملی، به خاطر نتایج ضعیف باشگاهی چند رده سقوط کردند. بیشترین صعود نیز به کره شمالی اختصاص دارد؛ آن ها از رتبه ۲۵ به یازدهم رسیدند.

منبع: ورزش ۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.